Indsamling af bobleplast og skumgummi

Flyttekasser til forskellige ting

(Opdateret 08-10-2018)

Jeg bliver helt bims af at gå og kigge på flyttekasser, for jeg har haft lidt svært ved at finde ud af hvorfor der er så stor prisforskel på flyttekasserne. Næsten alle steder der sælger flyttekasser sælger almindelige (også kaldet økonomi flyttekasser) samt professionelle kasser og prisforskellen er til at tage og føle på når man skal købe mange.

Det er ca. halv pris at vælge de billige flyttekasser, men hvad betyder prisforskellen?

Jeg har prøvet på at finde et fornuftigt svar, og det jeg umiddelbart selv kunne komme frem til er at økonomiflyttekasser er beregnet til en flytning, mens professionelle flyttekasser er beregnet til professionelle flyttefolk, altså flyttemænd.

Men jeg var alligevel ikke helt tilfreds med mit eget svar, så jeg hankede op i mig selv og sprang på cyklen. Jeg ræsede over til Boxit for at høre personalet i butikken om hvad forskellen var og om der var nogen grund til at købe de dyrere professionelle flyttekasser i stedet for økonomikasserne.

Svaret jeg fik var ikke så langt fra det jeg selv var kommet frem til. Økonomiflyttekasserne kan ikke holde til så meget, og man skal ikke forvente at de klarer mere end en flytning. Selvfølgeligt kan det godt lade sige gøre hvis man passer godt på kasserne, men man skal ikke satse hele pensionsopsparingen på at de klarer mere end en flytning.

De dobbelt så dyre flyttekasser kan sagtens klare mere end en flytning og derfor passer de jo også godt til de professionelle flyttemænd, men derudover er de så tykke i pappet så de også meget bedre tåler at blive stablet ovenpå hinanden.

Så når du sætter flyttekasserne på traileren i flere lag (specielt hvis du har lånt/lejet en lukket flyttetrailer) vil professionelle flyttekasser holde meget bedre. Stables de billigste økonomiflyttekasser ovenpå hinanden kan de nemt komme til at vælte da pappet er for tyndt til at de kan modstå det store tryk i længere tid.

Derfor har jeg nu valgt at jeg vil købe nogen professionelle flyttekasser som supplement til de gamle og brugte flyttekasser som jeg får samlet sammen.

Mens jeg fik forklaret forskellen på kasserne fik jeg også set at der er flyttekasser til mange andre ting end bare traditionelle flyttekasser.

Man kan købe små flyttekasser til tallerkner og lignende i den størrelser. Man kan også købe garderobeflyttekasser med en bøjlestang så man kan hænge sit tøj op inde i flyttekassen. Jeg tror nu at jeg pakker mine skjorter ned i sportstasker eller affaldssække, men måske skal jeg have en enkelt garderobeflyttekasse til mine jakkesæt.

Få hjælp til at pakke flyttekasserne

Hvis du ikke ved hvordan du skal pakke flyttekasser forsvarligt, kan du få hjælp på flere måder. Online findes der videogennemgange som du kan se, men husk at undersøge om afsænderen er troværdig eller om det blot er benny-bomstærk der ikke nødvendigvis ved noget om flytning og pakning af flyttekasser.

Du kan også tilmelde dig forskellige kurser indenfor pakning af flyttekasser og pakning af flyttetrailer. Se eksempelvis hvilke kurser der er i nærheden af dig

I Jylland

På Fyn

På Sjælland

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indsamling af bobleplast og skumgummi