Opbevaring i viktualierum

Hvor kedelig kan bobleplast blive?

Bobleplast er absolut ikke noget jeg har skænket meget tankegang ud over nu hvor vi er ved at planlægge flytning. Det har været sjovt når man har modtaget pakker eller lignende hvor der er brugt bobleplast, for man skal da lige klemme et pap bobler så de sprænger.

I min iver over at jeg gerne vil være helt klar til at flytte sad jeg og læste om bobleplast, pakkemetoder osv. i går og pludseligt faldt jeg over en ”nyhed” som er 3-4 måneder gammel, men som jeg ikke lige havde hørt om før.

Der kommer en ny type bobleplast, en typer hvor boblerne er forbundet af små gange hvilket betyder at de ikke kan sprænges. Dermed er det halvkedelige bobleplast lige pludseligt blevet hel-kedeligt.

Bobleplast der ikke kan sprænges når man er færdig med at bruge det er da nok noget af det mest kedelige jeg kan komme i tanke om.

Selvom det er smart at man kan få bobleplasten til at fylde 1/47 af den type bobleplast vi kender i dag, vælger jeg nu alligevel at satse på det gamle så vi kan få lidt sjov ud af at trykke på boblerne efterfølgende.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opbevaring i viktualierum