Hvor finder jeg et billigt opbevaringsrum?

Hvordan mon jeg skal indrette opbevaringsrummet?

Vi er ved at være tæt på at vi skal flytte og har efterhånden styr på det meste af indretningen, men opbevaringsrummet er vi ikke helt sikre på.

Vi har snakket meget om nogen billige træreoler, hvor der kan stå 3 reoler i hver side af opbevaringsrummet, men når vi skal opbevare madvarer og lignende vil ubehandlet træ nok ikke være det smarteste.

Der vil hurtigt kunne komme grimme ringe efter et halvfugtigt glas eller en konservesdåse som måske har lidt rust på undersiden af dåsen.

Derfor overvejer vi nu om vi skal bruge nogen flere penge på at købe et reolsystem i stål. Man kan få nogen skinner til at sætte på væggen og så kan der monteres hylder i skinnerne. Det giver en stor fleksibilitet med justerbare hylder og dermed kan der blive bedre udnyttelse af opbevaringsrummet.

Vi kan også købe nogen hyldeknægte og selv skære hylder ud af nogen store plader som vi har stående, men det gør at vi skal ramme den rigtige højde i første omgang og derfor er denne opbevaringsløsning næster med sikkerhed fravalgt.

Heldigvis har vi også besluttet os for at det ikke er det første der skal laves, da vi gerne vil bruge opbevaringsrummet til at stille de flyttekasser som ikke skal pakkes ud i første omgang.

Dermed har vi et godt rum til alle de ting som vi kan få brug for, men som vi ikke gider pakke ud, og når vi så har fået pakket tingene ud i starten af 2016, kan vi begynde at indrette opbevaringsrummet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor finder jeg et billigt opbevaringsrum?