Opbevaring i en container

Indsamling af bobleplast og skumgummi

Som forberedelse til vores kommende flytning er vi begyndt at samle bobleplast, pap, skumgummi og andet der kan hjælpe med at gøre flytningen lidt lettere.

Vi kommer til at skulle bruge en del bobleplast, silkepapir, skumgummi, tæpper og andet til flytningen og derfor er vi begyndt at samle sammen hvor end vi kan finde tingene.

Alt porcelæn og glas skal pakkes godt ind så det ikke bliver smadret under flytningen. Møblerne skal også pakkes ind i skumgummi og tæpper så de ikke ridser hinanden når de står på flyttetraileren.

Men hvor finder man alle de ting som kan være med til en bedre flyttedag? Vi sørger for at vi i god tid har informeret venner og familie om at de skal gemme alle disse ting når de får fat i noget af det. Det kan være nogen der har købt et nyt skab som var pakket ind i en stor papkasse eller andet som bliver leveret indpakket i bobleplast.

Hvis vi ikke får samlet nok ind må vi ud og købe noget bobleplast – det er heldigvis ikke så dyrt at købe, men hvis vi kan spare lidt penge på at samle sammen er det jo også rart.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opbevaring i en container