Køb af bølgepap

Veloverstået flytning

Vi brugte hele lørdagen på at flytte vores ting. 2 BOXIT flyttetrailere samt vores egen trailer og 3 biler – så gik det stærkt.

De lukkede flyttetrailere blev brugt til alle de ting som ikke skulle blive våde, mens den åbne trailer blev brugt til at flytte havemøbler, legehus, cykler og alle de andre udendørs ting som ikke tager skade af lidt vand.

Den sidste tur ud til det gamle hus manglede vi 3 flyttekasser for at kunne pakke det sidste ned, så det måtte vente til søndag morgen.

Der er mange ting som er kommet på plads, men der er også mange ting som stadig er pakket i flyttekasser og som venter på at blive pakket ud og stillet på plads.

I fredags fik jeg sat plader på væggene i skuret, og lørdag aften da vi ikke ville pakke mere ud, blev de malet. Søndag morgen kunne jeg derfor stille det gamle køkken op som jeg købte i sidste uge.

Dermed har jeg fået masser af opbevaringsplads til værktøj mm og jeg har fået pakket en del flyttekasser ud ude i skuret. Der er stadig en del ting i flyttekasser derude også, men det skal der nok komme styr på hen over julen.

Vi har fået flyttet adresse og har modtaget det første post i Suldrup. Det er underligt at det betyder noget, men det var en rar fornemmelse at hente post ude i postkassen ved vores nye hus.

Vores sofa er desværre gået til i det gamle hus, så vi skal ud og købe en ny sofa. Det var en ekstra udskrivning som vi havde forventet at vi kunne vente med til vi kom lidt længere hen, men det bliver nødt til at være nu.

Sofaen havde stået op af en ydervæg, og den var fyldt med svamp og mug. Selvom vi forsøgte at rense den med mange forskellige ting virkede det ikke. Vi flyttede sofaen med, men allerede efter 30 min inde i det nye hus kunne vi lugte mug/svamp i stedet for de rengøringsmidler som var brugt. Sofaen blev derfor hurtigt båret ud igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb af bølgepap