Vi er ved at være på plads

Flytteboxen

De venner som jeg skrev om for en uge siden, som skulle lynhurtigt ud af deres hus, har nu fået flyttehjælp.

Eftersom de havde en uges tid til at komme ud af huset og ikke kunne flytte direkte ind i det nye hus, skulle vi have fundet en løsning.

De fandt selv en lille lejlighed som de hurtigt kunne komme til at leje, men de har masser af ting som ikke kan komme med ind i lejligheden.

Løsningen blev en flyttebox, hvor vi flyttede alle de ting ud i som de ikke kommer til at mangle de næste 2-3 måneder.

Senge, tøj, køkkenting og lignende skulle selvfølgeligt flyttes med i lejligheden.

Der blev bestilt en flyttebox hos Boxit som blev leveret tidligt fredag, lige udenfor døren.

Selvom de havde været presset på tid, var stort set alle tingene pakket godt ned i flyttekasser, og det var nemt at gå til.

Det var dejligt nemt at flytte alle tingene ud i containeren, og da den var fyldt, gav vi besked til Boxit om at nu kunne de godt hente den.

Resten af tingene blev læsset i en stor flyttetrailer, som blev kørt til lejligheden. Det var heldigvis en lejlighed i stueetagen, så vi ikke skulle til at løfte sengene op igennem en smal trappeopgang.

Containeren blev afhentet og kørt på depot, hvor den nu kan få lov til at stå indtil de skal flytte ind i det nye hus. Så bliver flytteboxen kørt ud til huset, hvor de igen kan få den læsset af lige foran hoveddøren.

Det er simpelthen en genial løsning som Boxit tilbyder når du ikke kan flytte direkte fra det ene hus til det andet, men skal en tur forbi en midlertidig lejlighed.

Vi stod selv i ca. samme situation for et års tid siden, men fandt et stort lejemål hvor vi kunne have alle vores ting, men ellers ville den også have passet godt til os og andre som skal til at bygge nyt hus, og bo midlertidigt til leje.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er ved at være på plads