Tag på huset

Opbevaring i en container

Efter arbejde i går kørte jeg forbi byggepladsen som snart bliver vores nye hjem. Som altid kørte jeg helt ned forbi så jeg kunne se hvad der var sket i løbet af dagen.

Der var blevet stillet en stor container op ved siden af huset. Uden at jeg skal gøre mig til ekspert vil jeg gætte på at det var en 40 fods container.

Jeg fik som altid en god snak med håndværkerne og inden de gav mig dagens tur rundt i huset fik jeg at vide hvorfor der nu var blevet stillet en container op på grunden.

Der er simpelthen så meget tyveri fra byggepladser så håndværkerne er nødt til enten at tage alt deres værktøj og alle deres maskiner med hjem, eller at de alternativt skal låse det inde. Derfor har du valgt at leje en container til opbevaring af deres maskiner og værktøj, da der bliver brugt for meget tid med at køre værktøj og maskiner frem og tilbage hver dag.

Det er ikke så sært at det er blevet dyrt at bygge hus, for man skal jo både betale for håndværkerne, for materialerne og så åbenbart også for tyverisikring af værktøj, maskiner og nogen steder også byggematerialer.

Det forsvinder rigtigt mange ting fra byggepladserne hvis det ikke bliver låst inde og der er jo kun en til at betale – bygherre.

Efter at have hørt om containeren og de mulige tyverier kom jeg med rundt og så huset. Der var muret op under vinduerne og der var støbt gulve i brusekabinerne. Rillerne i væggene hvor elektrikeren har trukket kabler er blevet lukket af, så nu ser huset igen helt ud.

Alt kører stadig efter tidsplanen og det betyder at vi stadig kan forvente at kunne flytte ind i huset før jul.

Derfor er vi også ved at tænke på hvad vi gør med flyttekasser. Vi har en del flyttekasser, men mange af dem står fyldte til opmagasinering af alle de ting som vi ikke skal bruge mens vi bor til leje.

Den smule vi har tilbage skal vi i første omgang bruge til at flytte min mor med, da hun har fået solgt hendes hus og skal flytte i en andelsbolig inden vi skal flytte.

Det er meget besværligt at køre med flyttekasserne i bilen, og selvom vi har en stationcar kan der ikke være nogen på bagsædet når vi skal have flyttekasserne i bilen.

Når vi køber flyttekasser er de typisk pakket i 10 stk. og så fylder de for meget til at vi kan læsse dem ind i bilen, så pakken skal åbnes og flyttekasserne lægges ind enkeltvis. Det er meget besværligt at købe og transportere flyttekasser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag på huset