Hvor kedelig kan bobleplast blive?

Tøjopbevaring – den nye udfordring

Vi har fået en lille udfordring frem til vi skal flytte, for i weekenden kører vi 3 skabe væk fra huset hvor vi bor nu.

Min mor er også ved at flytte og hun mangler 3 stk. 50 cm brede skabe som hun gerne ville have mig til at købe. Det passer lige med de 3 skabe som vi i dag har stående med tøj i dag, og da højden af skabene passer til hendes nye hjem og de ikke passer til vores nye hjem, har hun fået lov til at få dem.

Men nu kommer udfordringen jo så med skabsplads til opbevaring af vores tøj.

Skal vi købe de skabe vi skal bruge når vi flytter, og hvordan vil de passe ind hvor vi bor nu? Eller skal vi stable flyttekasser ovenpå hinanden og bruge dem til opbevaring af tøjet?

Gode råd til flytning og hygge omkring flytningen

Når du skal flytte er der mange ting at tænke på. Det kan være en god ide at lave en liste over hvilke ting der skal klares – eventuel i hvilken rækkefølge tingene skal klares, så der er en plan for flytningen. Husk også at notere ting der ikke har noget med selve flytningen at gøre, så der også bliver tid til at hygge, og det hele ikke ender i en stresset situation, hvor der kun tænkes flytning, flytning, flytning – for sådan skal det helst ikke være.

Du kan finde inspiration til sjove ting du kan foretage dig på denne liste med links https://www.instapaper.com/p/10655876 – der er også links på listen som ikke er relevante i forhold til at finde på sjove ting, men der er generelt mange ting med på listen som kan bruges.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor kedelig kan bobleplast blive?