Mon det er nødvendigt at leje en flyttetrailer?

Lån af plastikflyttekasser

Jubii… Vi har været super heldige og kan låne et helt trailerlæs plastikkasser til flytningen. Vi skal bare have spændt traileren efter bilen og så køre ud for at hente dem.

Det er dejligt når man kender nogen der kan skaffe gratis / billigt flyttetilbehør og disse plastikflyttekasser er et kæmpe hit.

De kan stables i mange lag og vi må gerne låne dem i længere tid efter at vi er flyttet, så nogen af de ting som vi ved at vi ikke får pakket ud med det samme kan pakkes i plastkasserne og stables ude i skuret.

Dermed kan vi også meget snart begynde at pakke nogen af tingene ned, så det ikke bliver alt for presset op mod selve flyttedagen. Vi har tidligere prøvet at pakke ting ned i billige flyttekasser og stable dem på hinanden i længere perioder, og det er ikke gået alt for godt. De billige flyttekasser i pap er ikke velegnede til opmagasinering i længere tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mon det er nødvendigt at leje en flyttetrailer?