Hvordan mon jeg skal indrette opbevaringsrummet?

Beskyttelse til tv ved flytning

Når vi snart skal til at flytte skal der sættes mange ting og møbler ind ved siden af hinanden i en lukket flyttetrailer. For at passe ekstra godt på vores tv har jeg fået købt beskyttelse hos boxit, som har nogen poser af bobleplast samt nogen skumhjørner som sættes på tv’et.

Det er helt vildt smart med beskyttelsen til vores 2 fjernsyn, og vi har prøvet om det passer på… i hvert fald så godt som vi nu kan mens fjernsynene er hængt op.

Dermed er det meget bedre beskyttet når det står bag i traileren.

Vi har længe tænkt at flytte med lånte trailere, men de åbne trailere er nok ikke optimale i det vejr som der er nu. Der skal ikke være ret meget fugt på vejene før at alle møblerne bliver møg beskidte af flytningen, og hvis det skulle regne, eller sne som de også taler om er det helt umuligt at flytte med den åbne trailer. Vi har derfor valgt at leje to lukkede trailere i stedet. Nu er vi så på jagt efter de bedste og billigste priser på trailerudlejning.

Det betyder også at vi ikke skal bekymre os for fugt i forhold til tv og andet elektronik. Flyttekasser osv der heller ikke er glade for regn og slud har det også bedre med en flytning i en lukket flyttetrailer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan mon jeg skal indrette opbevaringsrummet?