Lån af plastikflyttekasser

Hvor finder jeg et billigt opbevaringsrum?

Jeg har været så heldig / uheldig så jeg har fået lov til at tømme min mors garage sammen med min storebror.

Heldet er at der er mange ting som jeg godt kan bruge, uheldet er at det kommer 1 måned for tidligt.

Vi skal snart til at flytte og lige nu har vi ikke plads til mere opbevaring hvor vi bor. Det betyder at alle de mange gode ting som jeg kan få med fra garagen skal opbevares et andet sted ind til vi er flyttet.

Skal jeg lege et opbevaringsrum og hvor billigt er det at leje sådan et rum?

Kan man leje for billige opbevaringsrum og hvordan er tingene forsikret i lejeperioden?

Eftersom min mor bor på Djursland og vi selv bor i Nordjylland nær Aalborg, kan det jo både være i eller omkring Århus, Randers og Aalborg. Mon der er prisforskel på prisen i de 3 byer?

Jeg vil jo gerne passe godt på tingene og sikre mig at de er der når jeg kommer for at hente dem igen, så derfor er prisen ikke det eneste der spiller ind når jeg skal vælge opbevaringsrum – sikkerheden skal også være der.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lån af plastikflyttekasser