Flyttekasser til forskellige ting

Adresseændring

Snart skal vi til at kigge på adresseændring i forbindelse med at vi flytter. Selvom meget er blevet elektronisk er der stadig mange steder hvor man skal huske adresseændringen.

På borger.dk kan man logge ind med nem-id og ændre adresse, men du kan ikke gøre det i alt for god tid. Sidst jeg kiggede var det kun muligt at ændre adresse 1 måned frem i tiden. Det er lidt irriterende når man nu kender flyttedatoen i god tid. De fleste ved vel hvornår de skal flytte ca. 3 måneder før de flytter.

Hvis det så bare var nok at ændre adresse på borger.dk ville det være lidt bedre, men det dur ikke. Du skal også huske adresseændringen hos Post Danmark hvor du igen skal logge ind med nem-id og ændre adressen.

Har du en firmaadresse som også skal ændres kan dette ikke gøres elektronisk. Her skal du printe, udfylde og indsende en skema sammen med billeddokumentation. Jeg har lidt svært ved at se hvad billeddokumentationen gør godt for når det indsendes. De kan jo ikke tjekke at det er mig der er på billedet.

Der er heldigvis mange steder som forsikringsselskaberne der kan finde ud af at ændre adressen når man klarer adresseændringen på borger.dk.

Husk også at få afmeldt/overdraget vand, varme, el osv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyttekasser til forskellige ting